top of page

Zorgen voor mijzelf als ochtendgekkie met My Miracle Morning

Ieder doordeweekse dag sta ik rond 5.30 uur op. Mijn momentje van de dag en in huis weten ze dat, dan even niet naar beneden mogen komen. ๐Ÿ˜‰Mama, is dan even druk met zichzelf. Nee, zonder gekheid op een stokje. Dit is mijn oplaadmoment van de dag. Hierdoor blijf ik in mijn energie voor de klas.


Tijdens dit moment zet ik de toon van de dag. Door dit moment in te plannen zorg ik goed voor mijzelf. Het levert mij zoveel op, dat ik er echt 5 dagen in de week (en soms zelfs meer) zo vroeg voor opsta.


Hoe ziet mijn Miracle Morning eruit? Om 5.25 uur gaat de wekker, ik tel af van 15 naar 0, voet op de grond en sta op. Ik trek mijn sportkleding aan, drink een beker water, poets mijn tanden, zet thee en ga aan de keukentafel zitten. In de avond heb ik mijn journal, notitieboekje en leesboek al klaargelegd.


Ik begin te schrijven in mijn journal met positieve affirmaties, positieve gedachten die ik iedere dag herhaal en deze versterkende teksten komen vooraan in je gedachten te zitten. Wat je denkt, vormt je werkelijkheid en doet zijn werk. Daarna begin ik te schrijven, ik schrijf mijn gedachten op. De woorden vloeien vaak zo uit mijn pen en anders schrijf ik gewoon op, ik weet even niet wat te schrijven. Ik schrijf tot ik voel dat ik klaar ben.


Dan is het meditatie tijd. Ik voel naar waar ik behoefte aan heb; stilte of juist een meditatie via de @meditationapp. En daarna ga ik een half uurtje live online sporten via @deargoodmorning Soms sport ik ook aan de start van mijn miracle morning, alleen dan offline.


Daarna puf ik nog even een kwartiertje uit met een boek en kop thee en ben ik helemaal klaar voor mijn dag en kom ik ontspannen aan op school.


Heel erg benieuwd of er nog meer ochtendgekkies hier zijn? Proberen? Challengeweek via Instagram live? Let me know in de comments, PM of stories!


En liever een miracle moment op een ander moment, super! Tijd voor jezelf!


Fijne dag!

Liefs,

Annet


Ps. Eรฉn aandachtspuntjeโ€ฆ.ik moet (ja dit is een moetje) eerder naar bed. Ik vind het vaak zo gezellig nog even samen kletsen, dat ik te laat mijn bed in ga.


0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page