top of page

Ik inspireer schoolteams, leerkrachten over wat vitaal onderwijs kan brengen.

Een leerkracht in zijn energie brengt rust en ruimte, volop werkplezier en gelukkige leerlingen.

Zet je jezelf of jouw onderwijsprofessionals op één en breng VITAAL onderwijs.

Annet Romkema

De Vitale Juf

_edited_edited.jpg
_DSC5219.jpg

WEER VOL ENERGIE VOOR DE GROEP

Je droomt ervan om weer met jouw energie en jouw sprankeling voor de klas te gaan. Weer ontspannen de school in te stappen om een fijne en leerzame dag te hebben met en voor je leerlingen. Jezelf sterk en energiek te voelen, zodat je een fijne balans in privé en werk hebt. En daarbij alle taken die op je afkomen op een dag en in een week kan doen in balans.​ Precies hier ligt mijn kracht om jou te begeleiden naar jouw innerlijke rust, ruimte, plezier en vitaliteit. Vele leerkrachten gingen je voor en zij staan nu weer ontspannen in het leven. ​

 

Ik tune in op mijn klant. Ik laat je voelen en inzien dag jij uniek bent als mens, als pedagoog, als jezelf. Jij gaat jezelf op één zetten om dit mooie mens in jou te laten sprankelen. ​Jij gaat de balans weer vinden en kunt omgaan met werkdruk, keuzes maken voor jezelf versus de school. Jouw ruimte en rust te pakken en doen waar je blij en energiek van wordt in het werk wat je doet. Zodat jij aan het einde van de dag met ontspannen gevoel de je klasdeur sluit en volop energie over hebt voor jouw privé leven. 

_DSC5146_1.jpg

ISABEL

Ik vind de live dag, de Powerday een heel waardevolle dag die ik iedereen zou gunnen.
De opbouw van de dag is heel fijn. Een stukje achtergrond en kennismaking van jou, tot meditatie tot visualisatie. Fijn om vooraf al aan de opdracht te werken, waardoor je meer gestuurd wordt in je doel. Door het volgen van het onlineprogramma, de coachgesprekken voelde ik de diepgang tijdens de Powerday. Dank je wel!

                           Isabel

JACQUELIEN

Het online trainingsprogramma is een mooi programma met een mooie afwisseling tussen voelen en ervaren (mediteren) en je hoofd aanzetten. Knap dat je met heel gerichte vragen, ook duidelijke antwoorden kan geven. Zeker de opbouw hierin is fijn. Ik ervaar veel baat bij de training en het helpt mij mooie stappen te zetten. 

                          Jacquelien

LINDA

Lieve Annet,

Dank je wel dat ik door jou gecoacht mag worden via Voxer. Wat een positieve ervaring en ik heb al zoveel geleerd. Ik vond het spannend om open te zijn, maar ik voelde mij bij Annet gelijk vertrouwd. De spiegelmomentjes worden al leuker! Ik raad het echt iedereen aan. Ik gun iedereen een Annet!!

Linda

image00081_edited_edited.jpg

Lift mee met mijn
energiek & vitale groei mindset 

Get in Touch

Annet Romkema 

Wil je eens voelen of het klopt?

Bellen? Mail mij voor een call.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page