top of page
foto´s annet-9405.jpg

Live Dag De Vitale Juf

Persoonlijk leiderschap voor de leraar

                      In één dag je medewerker in zijn kracht met een lach.

 

De Vitale Juf live dag (2 of 1 dagdelen) is een persoonlijk ontwikkelingstraining van de pedagoog. De leraar is dagelijks bezig met de groei en de ontwikkeling van de kinderen en leerlingen in zijn klas. Maar niet alleen kinderen en jongeren zitten volop in hun ontwikkeling; niemand is ooit uitgeleerd. Wanneer je je als mens bewust ontwikkelt, heeft dit positieve gevolgen.  Persoonlijke ontwikkeling geeft betekenis aan het leven en is van invloed op de omgeving. Deze persoonlijk groei wakkert op zijn beurt ook weer veranderingen aan bij anderen, bij andere pedagogen. Ook kan persoonlijke ontwikkeling de pedagoog een flow geven en een goede flow geeft veel voldoening en vreugde.

 

Tijdens deze dag wordt de pedagoog in één dag in zijn kracht gezet met een lach. Tijdens deze dag gaat de leerkracht aan de slag met zijn eigen persoonlijke groei. Inzoomen waar aandacht en groei nodig is. 

 

De Vitale Juf dag kan een stap zijn naar een persoonlijke flow in het team, meer kijken naar zichzelf dan naar de omgeving. Dit kan van grote invloed zijn op het werkgeluk van de medewerker, laag ziekteverzuim en minder gedragsproblemen in de klas. 

 

Het is een dag waarbij groei, inzicht, persoonlijke ontwikkeling samenkomen in een ontspannen sfeer. Er zijn  ook volop mogelijkheden om deze De Vitale Juf dag te verweven in een evaluatiedag, teamdag, vitaliteits of werkgeluksdag. 

 

Neem gerust contact op en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden voor inspiratiesessies, workshop wat bij jullie past en aansluit

 

Ik kijk er naar uit om weer de energie te voelen op de werkvloer!

bottom of page