top of page
_DSC5292.jpg

Jezelf weer De Vitale Juf voelen

Terug in je flow

           Samen gaan we aan de slag om weer jouw energie

           in je lijf en mind te voelen. 

 

Ken je dat gevoel dat je niet meer weet? Je voelt je onbezonnen, je kunt je neerslachtig voelen en/ of je twijfelt aan jezelf dat je het wel goed doet. Je kan al buikpijn krijgen als je al denkt aan een dag voor de groep. 

Je wil het zo graag goed doen, maar doe je het goed voor genoeg van jezelf?  Je perfectionisme ligt op de loer. Het stemmetje ‘ik ben niet goed genoeg’ komt regelmatig of zelfs heel vaak bij je langs en maakt je onzeker. Of juist ervaar je veel moeite met je eigen grenzen aangeven, je kunt aan alles twijfelen en dit geeft zoveel onrustig in je lijf en hoofd. 

 

Je werk - privé balans is er amper, je bent tijdens je vrije dagen zoveel met werk bezig of het sluimert de hele tijd door in je hoofd. Hierdoor ben je prikkelbaar, heb je gestresste gevoelens en ben je ook thuis niet de gezelligste. 

 

Soms komt zelf de gedachten weleens in je op je überhaupt nog wel pedagoog wilt zijn? En deze klachten, gevoelens worden best vaak weggewimpeld als normaal, dat hoort er toch allemaal bij, nou niet dus! 

 

Natuurlijk heeft iedereen weleens een dag dat het even tegenzit, dat je vermoeid bent, maar als een van deze als dit structureel is, dan is het echt tijd om voor jezelf te zorgen. Jezelf de tijd te gunnen om aan jezelf (en voor de klas) te werken. 

 

Tijdens een 1 op 1 coachingsgesprek gaan we samen doelgericht aan de slag.

Screenshot 2024-02-25 17.19.36.png
bottom of page