top of page
foto´s annet-9451.jpg

De Vitale School, onderwijs vanuit je hart 

                                        VITAAL onderwijs voor  schoolteams en de leerlingen

 

Yes, willen jullie die school zijn met onderwijsprofessionals die met heel veel plezier elke dag hun bed uitspringen om een veilige plek te bieden voor de kinderen?

 

Willen jullie de school zijn die aansluit bij de talenten van leerlingen en kijkt naar wat er in jouw leerling omgaat. Luisteren en voelen wat de leerling nodig heeft en écht de leerling begrijpen. 

 

VITAAL Onderwijs start bij het schoolteam, bij de leerkrachten. Juist door de leraar zijn energie en flow te zetten en door te doen waar de leraar blij van wordt. Zijn talenten te benutten dat brengt VITAAL Onderwijs. 

De onderwijsprofessional door persoonlijke ontwikkeling zijn of haar persoonlijke leiderschap nemen. Ontdekken waar kansen liggen om (weer) in je kracht te komen. 

Heel veel leraren volgen en voelen en ervaren veel te weinig waar ze echt aangaan. Het onderwijs geven wat bij je past, daar ga je van vliegen. En niet alleen de leraar, ook de leerlingen. 

Hoe mooi is het om de kwaliteiten van het schoolteam samen te bundelen, onder de loep te nemen en echt vanuit flow gaan werken samen. 

De Vitale Juf begeleidt teams om gedurende de schooldag vanuit rust en ruimte te werken, zodat er voldoende energie is om lerarentaken aan te gaan. 

 

Een Vitale School heeft een Vitale visie, een Vitale missie die uitgedragen wordt vanuit een Vitaal team en wat Vitale leerlingen brengt.

 

VITAAL onderwijs draagt bij aan een lager ziekteverzuim en lerarentekort. 

bottom of page