top of page

The Powerday, een dag om jouw eigen energie en kracht (weer) te voelen en uit te stralen!


De afgelopen tijd krijg ik verschillende vragen over wat nu eigenlijk de Powerday is. Tijd om daar eens wat verduidelijking aan te geven.


De Powerday is echt een dag, het kan ook een middag zijn om weer jouw energie en kracht te voelen. Dit kan met een lach en een traan. Het is echt een moment om even flink naar binnen te keren in een fijne en ontspannen omgeving.


Tijdens de Powerday ga je aan de slag met je eigen persoonlijke groei. Inzoomen wat aandacht en groei nodig heeft. Voelen, ontspannen en tijd nemen voor jezelf. Zorgen voor jezelf noem ik dat. Je zoomt echt even heel bewust in op wie jij bent, wat je voelt als leerkracht, waar je energie (weer) van gaat stromen en waar je “halt” momenten zitten. Zo word je bewust van jezelf, maar ook als juf, meester, collega, partner, vriendin… in alle rollen die jij bekleedt.


Jij gaat het heft in eigen handen nemen en aan het roer van jouw juffen of meester bestaan staan.


We gaan schrijven, bewegen, ontspannen, de rust en creativiteit in jezelf voelen en vinden en dat allemaal in (mid)dag!


Na deze dag ga je naar huis met een ontspannen en opgeruimd gevoel. Je weet welke stappen je mag nemen om je energie weer te voelen voor de klas. Als je in de flow blijft van deze dag en hiervoor de intentie zet, kan de Powerday kan echt van grote impact zijn op je werkgeluk.


Doe je mee of ken je iemand die je deze Powerday gunt? Je kunt het nu voor één keer gratis meedoen! In maart organiseer ik op een woensdagmiddag van 14 tot 17 uur in Breda een Powerday voor leraren. De datum maak ik volgende week bekend!


Wat houd je nog tegen?


Schrijf je in!

Stuur mij een berichtje? Of tag gerust een leraar in de opmerkingen!


Een ding, ik gun het jou en daarom organiseer ik deze fijne middag om jouw Power weer te voelen!


Geniet van je dag!


Liefs,

Annet

De Vitale Juf

2 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page