top of page
foto´s annet-9312_edited.jpg

Inspiratieavond De Vitale Juf

Maandag 15 april 2024

De Talentenfabriek De Faam ingang De Ontdekfabriek

19.30 - 21.00 uur

Toegang: gratis

De Inspiratieavond van en met De Vitale Juf wordt georganiseerd voor leraren, pedagogen, directeuren en ouders.

Ik zie om mij heen veel leraren omvallen en uiteindelijk niet meer voor de klas willen staan. Ze raken opgebrand en kunnen niet meer het passievolle onderwijs geven waar het kind in deze maatschappij om vraagt. Twee op de vijf startende, passievolle leraren stoppen binnen vijf jaar. Het kan echt anders. Kijken naar het kind vanuit de vitale leerkracht en ouder. 

Tijdens de inspiratieavond zal rust, ruimte & verbinding met jezelf, met jouw leerling(en) en/of kinderen centraal staan.  De tijd nemen en ruimte maken om echt in het moment te voelen wat heeft mijn kind, leerling nodig, wat heb ik nodig en daarop anticiperen. 

 

In deze bewuste momenten ontstaan de mooiste verbindende momenten met mijn leerlingen in de klas, met de leerkrachten die ik begeleid en ook met mijn eigen gezin. Ik neem je graag mee in deze prachtige formule van verbinding.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Vitale ouders en leraren, brengen gelukkige kinderen.

De inspiratieavond van De Vitale Juf heeft een afwisselend programma. Een avond waar ik mijn persoonlijke verhaal deel en een kijkje geef in de verbindende momenten in de klas met oefeningen voor in de klas als thuis. En natuurlijk gaan we ervaren wat rust en ruimte in de avond kan brengen. Je zult ontspannend en geinspireerd naar huis gaan. 

Tot de 15e! Ik kijk er naar uit!

Kom naar de inspiratieavond van De Vitale Juf en ervaar een verbindende avond in rust en ruimte!

bottom of page