top of page

De magie van nummers en vandaag een bijzondere datum 23-2-23


Degene die mij kennen weten dat ik al mijn hele leven iets met cijfers heb. Mijn geluksgetal is 11. Het magische getal, het gekkengetal tijdens de Carnaval. Ik heb jaren gevolleybald met nummer 11 op mijn rug en het cijfer popt dagelijks overal op. Ik vind het heerlijk om mij te verdiepen in de magie van cijfers, wat wil je meer als Rekencoördinator. 11 zou staan voor optimisme, positiviteit, empathie en intuïtie. Nou, ik kan mij hier wel in vinden.😉


Vandaag de bijzondere datum 23-2-23. Nummer 23 zou ons positieve energie geven door te gaan met zoeken naar dingen die ons gelukkig maken. Wat je liefde ook is, je zou terug naar deze liefde moeten gaan en ernaar streven. Dus als je bijvoorbeeld vroeger altijd van schilderen hield, is dit nummer een herinnering dat je het snel weer eens moet proberen.


Soms vergeten we de dingen die ons ooit zo gelukkig maakten. Of denk je weleens: waarom ben ik überhaupt ooit het onderwijs ingestapt? Ga eens terug naar dat beslismoment. Wat maakte het dat jij de stap zette om te kiezen om voor de klas te staan?


Heb je dat gevoel nu nog steeds of ben je het onderweg een beetje kwijt geraakt?


Ik geloof dat jij weer terug kunt naar dat gevoel van je passie en energie voelen. Eind maart organiseer ik op een woensdagmiddag de Powerday voor leraren in Breda. Een middag die voor jou weer de aanzet kan zijn om deze energie en passie weer terug te vinden. Voor één keer organiseer ik deze kostenloos. Meld je alvast aan!


Wil je toch eerder al eens sparren? Stuur mij dan een berichtje voor een gratis kennismakingsgesprek.


Enne benieuwd naar wat jij gaat doen om weer je oude geluksgevoel op te pakken? Laat het ons weten in de opmerkingen.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page