top of page
_DSC5175.jpg

Human Design Sessie

Human Design, jouw unieke handleiding

                                          Je bent goed, zoals bent. 

 

Human Design is een een fanatische tool dat jou laat kennismaken met jouw eigen unieke blauwdruk. Je bent geboren als de persoon die je hoort te zijn. De combinatie van jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats wordt jouw unieke blauwdruk berekent. We zijn allemaal verschillend. De stand van de planeten op het moment dat je geboren werd laat zien welke energie, kenmerken en talenten een belangrijke rol spelen in jouw leven.

Jouw blauwdruk geeft jou inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen en in de manier waarop jij bent geprogrammeerd. Wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Het leert je moeiteloos te stromen vanuit jouw eigen puurheid. Het draagt bij om de beste versie van jezelf te mogen ontdekken.

Human Design legt de verbinding tussen wetenschap en spiritualiteit en is gebaseerd op een combinatie van Astrologie, het Chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, Astronomie, Genetica, Biochemie en Kwantumfysica.

Wil je meer inzicht in jezelf krijgen en jouw pure talenten ontdekken? Of juist jou unieke zelf beter begrijpen en waarom je bepaalde dingen doet, zoals je ze doet? Inzicht krijgen in oen in  jouw conditioneringen en weten wat jouw drijfveren zijn om een bijdrage te leven aan deze wereld. juiste beslissingen kunt maken. Dan is een Human Design Reading een mooie manier om jezelf beter te leren kennen. 

De Human Design Sessie duurt ongeveer 2 uur en kan zowel live als online via Zoom plaatsvinden. Tijdens deze sessie neem ik je mee in jouw volledige unieke blauwdruk. Na afloop ontvang je een uitgebreide uitwerking om mee naar huis te nemen.

De kosten voor deze Human Design reading en uitgebreide uitwerking zijn 150 Euro excl. BTW

bottom of page