top of page

Positiviteit is besmettelijk

Waarmee je omgaat, word je mee besmet. Mooi om te zien dat mijn kinderen elkaar positief aanmoedigen als ze het even nodig hebben. Tijdens het rolschaatsen coachte Floor haar zusje Kaat. Kaat wilde eigenlijk stoppen, maar Floor zei je kunt het. Ze had ook bij de pakken neer kunnen gaan zitten.


Het gaf mij een heel mooi inzicht. What you preach, is what you get. Doordat wij onze kinderen positief benaderen, geef je dit door en nemen ze dit over. Dit zie ik in de klas als ik positief mijn leerlingen benader, krijg ik 9 van de 10 keer positief gedrag terug. Een lach en groet naar iemand op straat, krijg je bijna altijd positief gedrag terug. Ik kan nog zoveel meer voorbeelden geven.


Ik merk het ook in mijn coaching. Mijn klanten nemen actie met hun positieve blik, zetten stappen door op een positieve manier, bijvoorbeeld door meer selfcare, lief te zijn voor zichzelf. Ook hierbij...waar je mee omgaat word je mee besmet 😉 Lijkt je dat ook wel wat, meer positiviteit in 2023? Jezelf uit jouw sleur halen, positief aangemoedigd worden?


Laat het mij weten, ik ga heel graag op een positieve manier met jouw vragen aan de slag. Je weet mij te vinden! Ik kijk er naar uit! 💝💜💝


1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page